DISPOZITIVE DE DIAGNOSTICARE SI ARMONIZARE PRIN BIOREZONANTA


Rayocomp
PS 1000 Polar 4.0

Cel mai evoluat dispozitiv de biorezonanta. Dispozitiv medical Clasa IIa. Este SINGURL dispozitiv din Romania care indeplineste toate cerintele noilor reglementari privind dispozitivele medicale, care se aplica incepand cu 01.01.2019.

Rayocomp
PS 10

Rayocomp PS 10 este instrumentul ideal pentru primii pași în lumea biorezonanței Paul Schmidt. De asemenea, este un dispozitiv de biorezonanță portabil, ideal pentru profesioniști. Acest dispozitiv îndeplinește cerințele formulate de Biorezonanța Paul Schmidt într-un mod ideal.


DISPOZITIVE DE PROTECTIE ELECTROMAGNETICA SI GEOPATOGENA


Mini-Rayonex

Dispozitiv pentru reducerea oboselii si regenerare celulara. Ghidata de principiile biorezonantei conform lui Paul Schmidt, valoarea fundamentala a frecventei 12.5 a fost integrata in Mini-Rayonex printr-un sistem de antene dipol influentand pozitiv metabolismul celulelor si productia de energie. Aceasta frecventa va oferi corpului atat energie totala, cat si energie specifica pentru a se vindeca. Mini-Rayonex stimuleaza productia mitocondriala de adenozin trifosfat (ATP), ajuta la functionarea normala a celulelor, ne poate creste energia, ajuta la un somn odihnitor si poate produce un efect calmant.

HF-Rayex

Este ideal pentru protectie acasa sau la birou. Emite 6 frecvente benefice pentru a contracara efectele nocive generate de telefoanele mobile, telefoanele fara fir, routerele wireless sau conexiunile Bluetooth si alte dispozitive care emite pe aceste frecvente inalte. Radiatiile generate de telefoanele mobile, telefoanele fara fir (DECT), routerele wireless, dispozitivele de monitorizare copii sau conexiunile Bluetooth pot fi gasite practic peste tot in lumea noastra extrem de tehnologica. Fie la birou, fie acasa, suntem constant expusi la aceste tipuri de radiatii pe parcursul zilei, afectand grav structura bio-energo-informationala a organismului nostru.

ELO-RAYEX

Dispozitiv protectie campuri electrice si magnetice. Frecventele din casa sau birou care sunt daunatoare organismului includ: cablajele retelei electrice, corpurile de iluminat, televizoarele, sistemul de control inteligent al casei, sistemul de supraveghere video, frigiderul, cuptorul cu microunde, cuptorul electric si alte dispozitive electrice din casa. Cele 6 antene incorporate in CAR-Rayex, emit 6 frecvente benefice diferite (22,50; 40,00; 77,50; 78,50; 89,50; 99,50), care reduc efectele campurilor electrice daunatoare din casa sau birou.

CAR-RAYEX

Dispozitiv protectie in timpul calatoriilor. Exista multe tipuri de frecvente emise intr-o masina care sunt daunatoare pentru organism. Acestea includ Bluetooth-ul, WiFi-ul, telefonul mobil, sistemul de navigatie si alte electronice ale vehiculului, inclusiv bateriile. Noile masini complet electrice emit chiar mai multe frecvente daunatoare decat o masina clasica sau hibrida. SINGURA solutie de protectie, de pe piata, impotriva acestor radiatii emise de mijloacele de transport in timpul calatoriilor, este dispozitivul CAR-Rayex, dezvoltat si fabricat in Germania de catre Rayonex Biomedical GmbH. Cele 6 antene incorporate in CAR-Rayex, emit 6 frecvente benefice diferite, care reduc efectele frecventelor daunatoare.